Afinstallationer

Vi klarer alle typer afinstallationer. Tag blot en snak med os, så vi kan finde ud af, hvordan vi bedst kan hjælpe med afinstallationen af dit anlæg. Vi har udført afinstallationer i mange år og kan dermed tilbyde vores ekspertise uanset opgavens type.

Stor erfaring inden for afinstallationer

Vi har erfaring med mange forskellige typer anlæg, herunder anlæg til levnedsmiddelindustrien, medicinalindustrien, bryggerier og olierafinaderier. Vi tilbyder forarbejdning af tyndplader og rør i rustfri materialer, hvor vi blandt andet kan håndtere kar, render og tilhørende rørsystemer. I den forbindelse altså også afinstallationer.

Dygtige medarbejdere

Vores medarbejdere er dygtige fagfolk med stor ekspertise inden for faget. De er nøje udvalgt, så vi til enhver tid kan tilbyde vores kunder service i topklasse og solide resultater. Vi sørger løbende for at holde os opdateret inden for vores fag, så vi til enhver tid kan løse alle opgaver med de bedste metoder inden for afinstallationer.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på afinstallationen. Fang os gerne på telefon 26 27 04 16 eller på e-mail: skarbyrustfri@skarbyrustfri.dk for at høre meget mere.