Karriere

Søg job hos Skarby Rustfri ApS

Skarby Rustfri er drevet af dedikerede og kompetente medarbejdere, der arbejder sammen for at levere de bedste løsninger til vores kunder.

Vi er et med en kultur hvor vi tror på kvalitet og sammenhold. Vores medarbejderes trivsel afgørende for vores succes og derfor gør vi alt, hvad vi kan for at skabe en arbejdsplads, hvor alle føler sig velkomne og værdsatte.

Hos Skarby Rustfri Montage er vi overbeviste om, at teamwork og sammenhold er nøglen til vores succes. Vi har et tæt samarbejde på tværs af vores teams og opfordrer alle vores medarbejdere til at deltage aktivt i virksomhedens udvikling og vækst.

Vi er altid på udkig efter nye talenter, der ønsker at blive en del af vores team og bidrage til vores virksomhedskultur og succes. Hvis du er en engageret og dygtig svejser eller smed, der ønsker at arbejde i et fællesskab, der værdsætter teamwork og samarbejde, vil vi meget gerne høre fra dig.

Ser du ikke en stilling der matcher dig herunder, så er vi stadig interesseret i at modtage din ansøgning. Her kan du ansøge uopfordret, med et CV i formularen nederst på denne side.

Send din ansøgning

© Copyright - Skarby Rustfri ApS